Baksidan av att äga sin bostad

Apr 27
2011

Nu vet jag vad det är,  förutom att man blir rånad varje månad när halva lönen ryker vid betalning av lån och räntor, så är det avloppsrör. Fytt-i-rackarns vad äckligt det är… Återigen åkte rörmockarkepsen och de stora gummihandskarna på.

Det rann inte undan som det skulle i handfatet och eftersom det nyligen har varit samma problem i duschen så förstod jag vad som komma skulle… Den här gången har det också kommit upp en inte alltför väldoftande lukt. Så idag tog jag tag i eländet och skruvade loss ”burken” under handfatet… ja, ni förstår vad jag hittade. Kan inte tro att hon som bodde här innan mig har gjort rent där en enda gång… Phu vad äckligt…

Samtidigt som jag har konstaterat nackdelen med bostadsrätt kan jag även konstatera att en av fördelarna är att man blir handlingskraftig, men det är nog bara om man bor själv…. Jag har inte så mycket val, det är bara att ta tag i eländet eller leva i en kommande stank och nej – det finns inte. Hade det bott någon mer här hade jag nog kunnat muta mig ifrån äckliga uppgifter :)… Hur svårt kan det va?

Men nu är det gjort och jag hoppas inte att jag behöver göra det på väldigt länge. Men jag har ett problem kvar… och det är att det rinner vatten från tvättmaskinen. Jag tror det är en packning som behöver bytas. Det kan väl inte var så svårt? Frågan är bara var man får tag i packningen? Fråga nr 2 är om jag vågar skruva loss den för att ta med till någon affär… Det kan bli väldigt dyrt om jag inte får ihop den igen men hur svårt kan det va? Jag får nog dra på den där kepsen igen och testa… måste bara ladda lite först ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu