Nu är jag på gång!

Apr 25
2011

Igår kändes det som att all min kraft och energi var kvar på landet. Och när jag skulle samla på ny hamnade jag i soffan och somnade…

Jag tog nya tag idag och stack ner till båten på morgnen och vaxade. Vax on vax off… man känner sig som Karate Kid. Och ju mer man tar i desto mer känns det i armarna efteråt…  jag tror jag tog i ordentligt :)

Eftersom det är än tyngre att vaxa i solsken så stack jag upp till Vällingby och shoppade födelsedagstjejerna på Lidingö medan jag väntade på att solen skulle byta sida. Under den timmen hann jag också hem och hänga en maskin tvätt och sätta igång ytterligaren en. Effketiviteten bara fortsatte…

Tillbaka ner och vaxa resten. Eller… hälften av resten… för sen var det dags att dra vidare. Till födelsedagsfika på Lidingö. Sååå mysigt. Vilket väder.  Det känns helt galet. Jag får såå mycket energi av det.

Det blev en härlig middag hos mamma och pappa efter fikat. I väntan på potatisen passade jag på att klippa ner lavendeln och ta med ungefär 100 skott hem. Jag ska sköta dem ömt så när du kommer på besök ska det lukta sååå gott här!!

Väl hemma drog jag på mig joggingskorna och drog ut. Vågen har nått siffror jag aldrig sett tidigare och det känns verkligen inte bra. Så går det med för mycket fredagsmys… och vissa veckor är det lördag hela veckan… Nä nu är det skärpning som gäller!

Rundan kändes lite tung men åh vad skönt. Och underbart att komma hem ;) Jag körde lite benövningar utanför huset innan jag gick in för att träna lite armar och rygg. Nu är jag på gång! Det blir inga vass för mig i år :) Hur svårt kan det va? Nu är jag så peppad att jag funderar på att cykla till jobbet på tors… Så håll tummarna för vackert väder!!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu