Det blev värsta familjedagen

Maj 08
2011

Jag skulle ha varit på dop idag och träffat massor med släktingar… det blev inte så… Av någon anledning lyckades jag skapa värsta familjedagen ändå…

Kl 10 åkte jag över till syrran och hämtade upp mamma och Andreas. Vi drog iväg till Hässelbyhallen där Andreas skulle spela innebandymatch. Dessvärre dök inte motståndarna upp så de fick spela mot varandra. Men det fick ha sina matchtröjor och killarna verkadet nöjda över det!

Andreas lag vann medn 12-8 och han hade smaskat in två mål så humöret var på topp på väg hem. Väl hemma hos syrran blev det lunch och en härlig stund i solen tillsammans med grannarna och mamma och pappa.

Vidare hem för att träffa nästa syster som kom på en fika och lite trädgårdstips. Som tack för hjälpen fick hon en paprikaplanta!

Så fort hon åkt drog jag runt i trädgården och fick massor gjort. Det känns som att jag har en plan nu! Yes!

När jag inte orkade längre satte jag mig äntligen i en stol och solade, cilade och funderade :) Eftersom jag har lite myror i benen blev det inte så länge…

Fort vidare. Mot bilen, med en sekatör i handen. Klippte ner buskarna kring parkeringsplatsen för att undvika lite repor i lacken. Ja det var bara en parantes på väg ner till båten… som nu är städad och fin för sjösättning…

Sen fullkomligt magen skrek efter mat. Lycky me att jag tagit fram strömming ur frysen! Finns det något godare än egenfiskad strömming på en knäckemacka med nyskördad persilja från trädgården? Gratis är underbart gott!!

Jag avslutar den här fantastiska dagen med två innebandymatcher. Dessvärre tror jag att vi allihop fått solsting… Första matchen börjar vi otroligt bra men det lossnar efter en stund och vi vinner med 11-3. Andra matchen tappade vi all kondition och orkade inte.. Vi förlorar matchen med 15-9… Hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu