Boo-Lövet, 2-4 – äntligen vinst!

Dec 19
2010

Fylld av glädje sätter jag mig framför datorn idag! Vi har tagit vår första vinst i serien. Det känns såå himla roligt – Äntligen. Undra om det var viljan att köra sin målgest eller vår nya slogan ”Fuck off, nu kör vi! All in!” som gjorde det? Eller var det inställningen. Vi ville verkligen vinna, vi gjorde under hela matchen allt vi kunde för att pressa in bollen och vi lyckades 4 gånger! Fantastiskt!

Men, det var ingen självklar seger. Vi får in första målet men de reducerar. Sen gör de 2-1 men vi ger inte upp. Vi sprätter in 2-2, 3-2 och 4-2. Så skönt.

Vi har en annan strategi den här matchen då vi saknade ett par spelare men med Roffe och Christine som nya högerforward går det jättebra. Jag tycker att vi hjälper varandra under hela matchen, vi snackar på plan och stöttar varandra. Vi är först på väldigt många bollar och stundtals spelar vi så bra så att coach AK blir tårögd :) Idag spelade vi som ett lag och det var så himla kul att se och vara med om.

Matchens lirare går helt klart till Veronica som gör sin andra match och smaskar in två mål. Båda på egen hand. Underbart! Att hon dessutom kämpar som en galning och håller sin position på en superbra sätt bidrar till utmärkelsen. Att Kattis kedja med Hanna och Christine också kliver in och trycker dit två mål är så kul. Och målgesterna haglar!! Men cred går till hela laget som har en underbar inställning och det var som Kattis sa,  ”många som gör sin bästa match”.

Lille fick rätt mycket att göra och gör det fantastiskt, som vanligt, men får den här gången superbra hjälp av backarna: Millan, Chris och Andrea, som verkligen rensar superbra framför målet! Och AK som coachar oss på ett underbart sätt! Bra jobbat!

Kan bara sammanfatta den här matchen med  – Så bra jobbat tjejer!

Nu är vi på gång. Kom ihåg den här känslan av vinst, för det är den vi ska sträva efter fortsättningsvis! Nu är vi värda en riktigt God Jul och Gott Nytt år på er alla!

Fuck off, nu kör vi! All in! Hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu