Match: Örby-Lövet, 4-2

Okt 30
2010

Idag var jag nervös, mer nervös än på väldigt länge. Troligen på grund av att jag var rädd för förlust. Men, all nervositet släppte i och med tekningen.

Det känns svårt att referera den här matchen. Stundtals spelar vi riktigt bra och stundtals är det ordentlig oreda…

Vi börjar matchen alldeles strålande, vi får igång det passningsspel vi kan spela och vi har ett tryggt försvar. Vi anfaller och dominerar matchen, vilket resulterar i att Kattis kedja trycker in 1-0. Skönt. Men vi bjuder in Örby mer och mer och de lyckas kvittera på grund av våra misstag till 1-1. Ytterligare ett mål studsar oturligt in via en backs ben. Inte mycket att göra åt det…

Första halvlek kan sammanfattas med otroligt mycket spring… min kedja var helt slut. Den här perioden har vi inte följt instruktionerna… vi gör helt enkelt inte alls det vi har bestämt. Vi pratar om det i pausen och jag tycker det blev lite bättre. Vi fokuserar lite mer men det blev som ett flipperspel. Bollen far fram och tillbaka, stundtals mellan oss men ibland kom en Örbyspelare emellan… Varför håller vi inte i bollen? Varför tar vi det inte lite lugnare? Det här måste vi jobba med. Vi måste hjälpa varandra i de här situationerna.

Sista perioden var inte jättemycket bättre men lite. Vi försöker, vi kämpar och vi ger inte upp. Vi försöker att peppa de som går ner sig men det räckte inte ända fram.

Ak ändrade lite i spelet de sista 10 minuterna och vi försöker ligga på mer. Vi stressar och gör det bra men… resultatet blev ytterligare ett mål i baken.

Vi förlorade matchen med 2-4 där några mål var tur och andra på misstag. Men ingen får ta det personligt, vi vinner, förlorar och spelar oavgjort som ett lag!

Jag får ta på mig en del av förlusten i och med att jag bjöd in mamma och pappa… vi lyckas nämligen nästan alltid förlora när de kommer. Det ska inte upprepas :) lovar…

Idag gör Hanna sin första match och gör en bra match. Jag tycker att alla kämpade bra och vi gjorde vad vi kunde, men all heder går till Mia som inte bara gör ett (eller var det två?) mål på distansskott utan genomför hela matchen på ett föredömligt sätt! Fantastiskt bra jobbat! Och Lille – storspelar som vanligt men idag fick hon kämpa. Lille låg stundtals som ett streck i luften från stolpe till stolpe – underbart att se. Jag är sååå glad över att ha dig tillbaka i buren!

Jag tycker också att vi ska ta med oss ett riktigt bra power play. Det första glömmer vi, vi ska inte fokuser på det som är dåligt när vi vet vad vi gjorde för fel. Vi tog vår andra chans och vi gjorde det bra! Vi fick inte till mål men dock flera avslut och vi var nära. Det tycker jag vi ska vara nöjda med!

Tjejer – livet går vidare, vi försöker fokusera på det vi gjorde bra! Kattis – vi vann alla tekningar!! Det finns andra lag att ta poäng emot och nu har vi ytterligare en revanch att se fram emot! Kattis har lovat att detta var sista gången hon förlorade mot Örby och jag är beredd att gå med i den klubben! Nu laddar vi om – två träningar kvar innan det är dags att anta utmaningen mot Ingarö!

Hur svårt kan det va??

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu