Så var det helg igen…

Okt 22
2010

Man kan inte påpeka nog många gånger hur in i bengen fort tiden går. Det är nästan så att jag får lite panik över de dagar jag gör ”ingenting”. Jag har ju bestämt mig för att leva livet… varför gör jag inte det… Var tar energin vägen?

Tankarna på träning, stannar vid tankar – hur kommer det sig? Jag är ju van att träna 6-7 gånger i veckan. Jag har till och med gjort ett program… som ligger kvar i datorn.. Nu är kör jag 4 gånger i veckan och det är i och för sig bra men… jag spelar bara innebandy…

En kollega jag lunchade med häromdagen ska åka Öppet spår. Jag blir så imponerad och skulle egentligen vilja anta utmaningen men jag tror inte att jag kommer att kunna motivera mig till att träna tillräckligt och ni som känner mig vet att jag inte ställer upp om jag inte är tillräckligt förberedd. Jag erbjöd min kollega att låna mina rullskidor så att han kommer väl förberedd till skidsäsongsstarten. Nu känner jag mig så klart mer inspirerad än någonsin att köra rullskidor :) Men det är nog bara en tillfällig tanke och jag SKA låna ut dem och hålla mitt ord :)

Bio, jag gillar ju att gå på bio, varför gör jag inte det?? Jag tar mig inte ens i kragen och kollar om någon annan vill gå… och inte går jag själv heller…

Vad är det som händer??

Flytten – ja, den ser jag verkligen fram emot. Det ska bli såå kul både att måla, lägga golv, handla inredning och piffa. Kanske att jag samlar min energi till det? Men å andra sidan vet jag hur mycket energi jag får av att träna så jag borde… träna lite mer… Hur svårt kan det va?

Den här veckan har i och för sig varit lite speciell med två dagars konferens, tis-ons och båtvakt tors och asmycket att göra på jobbet idag och dessutom hade jag ingen mat hemma så kvällens middag blev:

Förätt - en äggmacka och ett glas vin
Varmrätt - två kanelbullar och en kopp te…
Efterrätt - överbliven choklad från båtvakten…

Kanske den minst energigivande måltiden på länge…

Nya tag i morgon! Kanske att jag ska börja dagen med en joggingtur… efter melodikrysset förstås :) Det kommer nog att ge mig energi till att åka och kolla på golv… jag tror jag har bestämt mig för högblankt svart i hallen… vad tror ni om det?? Det blir pärlemo-metallic på väggarna :) Det har jag blivit varnad för, på grund av att det är svårt att måla men… det löser jag med en superhäftig lampa – lite i stil med en diskokula (men svart).

Och på söndag är det match igen – det ser jag verkligen fram emot! Vi har ytterligare ett topplag att stångas mot… Huddinge… som just ramlat ur div 2… Jag tror i och för sig att det passar oss. Div 2 lagen brukar lämnar lite mer utrymme än lite sämre lag och det kan nog vara bra för oss. Nu håller jag bara tummarna för att alla som har tackat ja kan komma och att ingen blir sjuk eller får annat förhinder… Oavsett ska det bli riktigt roligt. Det ska också bli spännande att se vad coachen har för utmaningar till oss, även om vi redan har förberetts via mail – så himla genomtänkt!

Häng med i bloggen på söndag så får ni veta hur det gick :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu