Vilken dag!

Okt 17
2010

I morse var de samling kl 10 för andra seriematchen. Jag måste erkänna att jag var inställd på en förlust men jag hade bestämt mig för att göra en bra match, göra bra saker och ta det coolt, det gick sådär…

Vi gör ändå en fantastiskt match, ALLIHOP. Jag är sååå stolt. Och att jag på morgonen fick det hedersvärda uppdraget som lagkapten gjorde mig inte mindre stolt! Jag ska jobba på uppgiften, kände att jag glömde bort att jag hade den där vid ett par tillfällen… sorry Monc – nästa gång ska jag backa upp dig bättre!

Lillis gör en fantastisk match med flera tv-räddningar och enhandsplockningar. Så himla snyggt. Vi är otroligt glada över den mur vi har där bak! Andrea gör sin första match och håller lugnet på ett fantastiskt sätt – bra start! Chris är som vanligt stabil i försvaret och smaskar dessutom in ett mål på frislag från halva plan, som bara hon kan göra! Christine fick en ny position som forward vilket hon klarade med bravur. Hon spelade tillsammas med Kattis och Mia och det var en fröjd att se deras placeringar i försvaret – verkligen superbra. Själv spelade  jag med Monc och Lina som båda gör en underbar match. Och Rosanna ställer upp och sitter i seket, det tackar vi också för!

Så har vi AK som inte bara gör en grym insats på backen utan cochar också hela laget på en fantastiskt sätt. I första period ser hon att Lina är lite mer defensiv än som var tänkt så efter bara ett par byten får hon och Monc byta sida. Bra lösning.

I tredje period blir det lite hawaii. Jag tror att vi alla märkte att det inte gick så bra men jag tror bara AK kunde peka på vad det var. Hon tog time out och säger till oss att ”de försöker lura upp oss” (vilket också var fallet). Hon talar om hur vi ska lösa det, hela laget lyssnar och vi klarar att göra som vi blivit tillsagda!! Kors i taket. Stort plus till din insats idag!!

Ett minus till mig… som missade straffen… Det var verkligen dåligt. Jag skulle ha skjutit, men jag tyckte att hon var så himla stor… Ja ja, de andra har också missat sina, det gör att det känns lite bättre :) Faktum är att jag var inte ett dugg nervös. Jag skulle inte ha tänkt så mycket, jag skulle ha öst på som jag brukar… Jag tar gärna en chans till!

Annars ger jag ett stort plus till hela laget som har en underbar inställning idag, där alla kämpade för varandra! Idag var det fantastiskt roligt att spela. Matchen slutade 3-3 och det är vi nöjda med eftersom Sköndal ligger i toppen på serien och vi är inte riktigt där än :) Läs mer om laget.

Jag kom hem, full av energi, och började baka bullar inför flytten. Alla som inte har något för sig är välkomna till Blackan den 29 nov på lunch och fika mot lite flytthjälp!

Det tog på krafterna så kl 16 somnade jag och sov till 18… Två timmar, det trodde jag inte men det behövdes tydligen. Det känns nästan som att jag håller på att bli sjuk. Har ont i huvudet och halsen… men det går säkert över :)

När jag vaknade var det bara att dra på sig töjjet igen. Kl 19.02 var det avslag för kvällens första match i Sportfixarna. Jag känner mig lite tung i benen men vi var nio st till start så det gav energi. Första matchen var vi väldigt ostabila men vi lyckades vinna över serieledarna med 10-9 så det kändes kul, även om jag inte fattade det förrän matchen var över…

Andra match vann vi också men där var det lite hetsigare… 5-2 vart slutresultatet. Dessvärre gjorde jag inte ett enda mål idag och det suger verkligen. Jag hade många chanser och satte flera i stolpen… men missade också öppet mål… hur svårt kan det va? Tur att de andra hittade kassen.

Så nu ska jag äntligen få hoppa i bingen igen… ladda för en ny vecka.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu