Trafiken

Sep 24
2010

På väg till Kista passerar jag SEB-huset. Där har det blivit ett otroligt bra system. De som ska till höger kör nästan ända ute i gräset, för att vi som ska rakt fram ska få mer plats! Toppen.

När jag närmar sig rödlyset lägger jag mig, och nästan alla andra, som ska svänga till Kista 500 längre fram i höger fil (av tre möjliga). De som fortfarande ligger i mittenfilen, men ska svänga höger längre fram, har ett mission att ta sig in i högerfilen… Som sagt är det 500 m kvar till avfarten och vi ska först passera korsningen, i vilken det går två filer till höger och två filer från höger.

Vad jag inte fattar är att de som ligger i mittenfilen absolut ska tränga sig in i högerfilen mitt i korsningen varpå det blir stopp och de som kommer från höger kan inte köra när de får grönt… Hallå, ni har 500 m på er… såklart släpper jag in de som kommer men inte förän efter korsningen. Hur tänker de??

Så har vi de här som hela tiden kör 10 km under hastighetsbegränsningen… Åh jag kan bli helt rabiat… ibland kör jag om i högerfilen – bara för att jag blir så irriterad :) Hur svårt ska det va??

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu