Jobbuppdrag

Sep 24
2010

Jag jobbar halva min tid med interna projekt. Vårt intranät och vår externwebb. Just nu håller jag på att migrera och strukturera upp det nya intranätet och när det är klart ska jag kasta mig in i projektet ”bygga om externwebben”. Det är jättekul och kommer att fortsätta vara så under resten av hösten. Det känns kanon.

Vi har en ganska ny kommunikationschef som verkar tro på mig… Hon har bad mig att referera från frukostseminaret vi hade i morse. Jag kände mig lite nervös inför uppdraget men tänkte – hur svårt kan det va?

Vår kollega, en engelsman talade om vår största kunds nya strategier. Ett ämne som inte är helt lätt på svenska och än värre på engelska. Hur skulle det gå??? Igår laborerade jag med min HTC och hittade en ”röstinspelningsapp”. Den testade jag och det blev inte toppen men jag tänkte att jag måste prova. Så jag la den på bordet och spelade in hela föredraget. Och döm av min förvåning när jag sen spelade upp början och hörde precis vad föredagshållaren sa!! Tjohooo!!

Dessutom utgick han ifrån den bilaga han har varit med att sätta samman och som han också delade ut. Jag tror att jag kommer att kunna läsa mig till rätt mycket ur den. Det MÅSTE blir bra…

Det ska inte vara några mängder och det ska bara publiceras på intranätet men detta ger mig en chans att få liknande uppdrag framöver så jag ska verkligen göra mitt yttersta! Och med tanke på att det BARA jobbar kommunikatörer på byrån så har man ett och annat öga på sig… om man säger så. Det gör liksom inte pressen mindre precis…

Men men nu känner jag mig som Karl Bertil Johnsson, ”hemarbete alltså”… och jag ska göra det som han, med bravur! Så det så ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu