Det är helt magiskt…

Sep 04
2010

Ytterligare ett spår av tur kom sig av att jag la ut en annons på min tvättmaskin på Blocket i går kväll. Idag ringde en man och kom efter en timme och hämtade tvättmaskinen! Toppen, en sak mindre att bära bort! När han skulle betala undrade han om jag hade växel så jag gick för att hämta plånboken men på vägen ropade frun att hon hade jämna pengar så jag vände. 250:- prutat och klart! Så gav de sig iväg med maskinen.

Jag gick för att hämta plånboken för att lägga ner pengarna… men den låg inte i väskan. Jag är ju i och för sig inte den som har bäst koll på mina grejer så jag började leta… i alla väskor, vid datorn, i vardagsrummet, i köket, i skåpen, i badrummet och på balkongen… men nä, ingen plånbok… Jag kollade väl i väskorna 100 gånger och inser plötsligt att mina rikskuponger också saknas. FAN… där kom bakslaget. Någon måste ha klivit in i lägeheten igår medan jag var i tvättstugan… Och vad gjorde jag där? Jag har inte använt tvättstugan på 6 år… eftersom jag haft maskin uppe i lägenheten.

Det är banne mig helt magiskt… vad var det jag sa. Tre bra grejer och så kom den dåliga, som ett brev på Posten… Men som tur är har jag aldrig hört att det kommer tre dåliga… hoppas det stämmer.

Så det var bara att spärra kort och körkortet. Nu har jag varit på Expert och fotat för ett nytt KK. Fytt i rackarns vad dålig jag blir på bild… ser tjock och helt sne ut… måste de ta så nära? Jag hade fluffat upp håret, sprayat och moussat men på bilden ligger det helt platt… hur svårt ska det va? Ingen roligt historia.

Så istället för att åka runt och kolla på golv och färg blir det nu fikapause hos en kompis och middag hos syrran… Jag fick 250:- för tvättmaskinen och fotona kostade 175:-. Det blir inte mycket kvar att leva på fram tills nya Visakortet kommer i mitten av veckan… Det blir till att fasta ett par dagar. Inget ont som inte har något gott med sig… Det gäller att se livet från den ljusa sidan :) Hur svårt ska det va?

Nu har jag lagt ut ett köksbord och soffan på Blocket. Hoppas någon vill ha dem lite fort så jag kan köpa en bit blupping (blodpudding)… för det finns väl inget billigare? Silverte kanske… :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu