Har haft en kanondag

Sep 05
2010

Vaknade ganska tidigt i morse och mumsade i mig en härlig frulle. Så in på datorn och kollade golv och möbler. Har hittat fina grejer hos Stalands så jag drog dit och hängde på låset. Jag hade sett ut en soffa och ett matbord med 8 stolar och det såg lika bra ut i verkligenheten. Det här kommer att bli kanon!

Nöjd med det besöket åkte jag hem och kokade en termos kaffe, tog fram bullar och fixade lite korvlunch till dagens besättning.

Jon och Melker kom ner till båtklubben vid 12.30 och 12.45 var vi ute på fjärden! Vi hissade på och kryssade upp på fjärden. Det blåste lite lagom och regnet lös med sin frånvaro – så skönt. Melker och Jon verkade njuta av tillvaron.

Vid tretiden vände vi. I medvinden blev det fika och en och annan godisbit slank ner. Melker testade alla platser att sitta på :) Jag tror han föredrog att sitta på bommen! Kan förstå att det var lite spännande. Han hade sett en man på landet göra likadant och ville såklart testa.

Vi hade en härlig tur och väl i hamn vek vi segel och fixade allt ganska snabbt.

Efter lite middag och mer golv och färgletande har jag nog kommit fram till att jag vill ha en fototapet i vardagsrummet. Eventuellt blir mina systrar motivet :) Det finns en superfin bild på dem så det kan bli riktig bra.

Så var det dags för årets första innebandymatcher. Vi var lite besvikna över att några inte dök upp så vi var 4 tappra till start, varav en med dålig rygg… Men det gick bra. Vi kämpade som skjutton och petade in 10 mål i första matchen vilket var riktigt bra. Men vad hjälper det när det andra laget petade in 11? Rackarns. Men vi gav inte upp.

Vi kom igång ordentligt i andra matchen och mitt målskytte har aldrig varit bättre. Jag satte säkert 6 eller 7 baljor varav en på straff. Jag var så nervös. Tidigare har jag varit riktigt bra på straffar och nissade aldrig. Men det vände och jag missade tre på raken… phu det är tungt men idag satte jag den, mitt i mål! Skönt. Vi vann andra matchen med 19-7 och eftersom tjejmål (så löjligt) räknas som två så stod jag för 12 poäng.

Vi spelade bra allihop och kämpade för allt vad vi var värda. Det var ganska jobbigt att vara så få, men det gick och det gav oss verkligen goda vibbar och vi ser fram emot nästa omgång!

Hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu