Det bara fortsätter…

Sep 02
2010

Idag ringde tränaren för AIK och frågade vad jag hade för höstplaner och om jag var fortsatt intresserad av att spela med dem… Helt galet. Såklart sa jag att jag var superintresserad och jätteglad över att jag fick erbjudandet. Men jag var tvungen att tacka nej. Jag sa att jag har sagt till Lövet att jag ska spela med dem denna säsong och det skulle kännas väldigt olojalt att inte hålla det. Så jag tackade för att han ringde men den här gången måste jag tacka nej. Vi får se vad som händer framöver. Kan inte fatta att han ringde… Hallå jag är 10 år äldre än alla i laget… Vill de ha en morsa eller en center?? Det spelar ingen roll – de frågade mig!!

Och jobbet går bra. Nu kommer det att bli mycket mer att göra vilket jag tycker känns kanon. Det ska verkligen bli roligt att ta tag i ett nytt intranät och när det är klart en ny externwebb! Hösten är räddad! Tjohoo!

Men nu börjar jag bli lite orolig för alla positiva saker som händer… kommer de inte i omgångar om tre och sen vänder det? Bergis kommer jag att ramla och bryta benet lagom till renoveringen och flyttdagarna…

Jag tror jag ska ta det lite försiktigt framöver :) om jag kan – hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu