Så kom turen till mig!

Sep 01
2010

Den som väntar på något gott…

Helt otroligt men idag har jag skrivit på kontraktet till lägenheten jag var och kollade på i söndags och måndags… Under tisdagen pågick budgivningen och det var jag som hoppade av. Ja, så var det…

Idag ringer mäklaren och säger att jag fortfarande har möjligheten att få lägenheten… jag fattade ingenting. Men, den andra då? Det visade sig att säljaren inte tyckte att den personen verkade seriös… och mäklaren sa ” jag har hela tiden haft ett gott öga till dig” :) Ha ha, vad ville han???

Så vi bokade tid till kl 18 för att skriv på. Vilket nu är gjort. Jag har inte riktigt fattat hur det gick till, utom att det gick väldigt fort. I morgon ska jag till banken och fixa lånet. Det känns helt galet. Plötsligt går allt min väg!

All min sommarresning gjordes verkligen i helt rätt tid. Undra om jag har någon ”känsla” för vad som komma skall? Nu har jag bara ett par garderober i hallen att gå igenom och så källaren…igen… men sen har jag nog slängt allt jag inte vill ha. Shit vad bra det känns att få börja på ny kula!

Och en liten tomt! Som jag har längtat efter det. 36 m2 med äppelträd och allt. Här ska det odlas och påtas!

Nu ska jag också ge mig ut på blocketmarknaden och se om någon vill hämta min soffa och matbord.

Sen blir det till att dra på sig snickarbyxorna. Golv ska läggas, väggar ska målas och möbler ska köpas. Vilken beslutsångest jag kommer att ha…  det gäller att ladda för beslutstaganden :) Men det kommer att bli jättefint när det är klart.

I den här lägenheten kommer jag ha plats för fler än två i köket… så jag ska verkligen se till att få ihop lite middagsbjudningar för er som har väntat på det :) En inflyttningsfest ska jag också försöka få till! Hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu