Flyttfunderingar

Aug 26
2010

Jag har gått i flytt-tankar ganska länge. Jag skulle helst vilja bo i ett radhus/hus men det är alltid något fel på dem jag hittar. Den vanligaste anledningen är såklart att det blir för dyrt, jag vill inte leva på ”blupping” och heller inte avstå från sociala aktiviteter. Andra anledningar har varit att det är blir för långt från stan, vänner, familj, jobb och fritidsaktiviteter… och några hus jag har tittat på ligger helt inklämd bland grannar…

Men nu har jag hittat en lägenhet på bottenvåningen med 36 kvm uteplats. Det är både lite gräsmatta och plattor. Låter kanon. Jag har inte varit och tittat än men problemet är att den ligger ganska nära tunnelbanebron och det skulle kunna vara störande. Eller så vänjer man sig… Svårt att veta.

Jag läste Hyresgästföreningens tidning idag. De hade ett stort och gediget test på flyttkartonger! Måste inte det vara ett tecken på att det är min tur nu?? Jag ska gå på visning på sön eller mån så får vi ser vart det slutar. Var och spanade lite i smyg idag och det ser väldigt fint ut runt omkring och ingen insyn, jag försökte verkligen spejja… men att det inte gick får jag tolka som bra! Eller hur!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu