Sommarutflykt

Aug 01
2010

I morse var jag tvungen att ställa klockan… det har jag helt vant mig av med. Men 10.04 gick tunnelbanan så det var bara att masa sig upp. Färden gick mot Fjäderholmarna. Jag har faktiskt aldrig varit där trots att jag har bott i Stockholm hela mitt liv. Men det var supernice. Massa små bodar i vilka jag blir helt köpgalen men, jag stod emot. Jag höll i några grejer men ställde snällt tillbaka dem :) Vi åten tunn lunch, tittade i bodarna, kollade hantverkarna, Andreas drejade en skål, vi prommenerade och fikade. En härlig dag helt enkelt!

Väl i stan igen tittade vi på fotoutställningen utanför Dramaten och sen blev det en tur i Gallerian. Men fytt-i-rackarns vad trist det är att titta på kläder. Nu har jag bestämt mig. I höst ska jag fixa en Personal Shopper, så slipper jag problemet. Nån annan bara plockar fram och jag provar, kan det bli bättre? Nix, det ska bli kul – det ser jag verkligen fram emot!

Väl hemma igen kurrade det både i magen och rensningstarmen. Så jag tog en snabb knäckemacka och sen in i köksskåpen. Ut med allt, torkade alla hyllor och så tillbaka med nästan allt… Det var inte mycket jag slängde förrän jag började arrangera krukorna… Jesus Christ… Hur många krukor får man ha?? Jag har slängt 52 st plastkrukor. Jag har lite fat och keramikkrukor också att slänga också men… hur källsorterar man dem?? Det är dessvärre inget att lämna på Läkarmissionen, det hade annars varit ett alternativ. Jag får lösa det – hur svårt kan det va?

Nu är det bara garderoberna i sovrummet, väskförrådet och städskåpet kvar… Det blir den nya veckans utmaningar…

Resten av bilderna från dagen ligger i min profil på Facebook!

3 Responses to “Sommarutflykt”

  1. Katti says:

    Bara 52 … är det det som kallas hamstring :-)

    Själv har jag också städmani och har rensat i städskåp m.m och trädgård. Det blev bara tre säckar av plommonriset. Nästan ingen ide att åka till soperiet. Rensar lite mer i morrn!

    När jag samlade ihop tändsticksaskar från alla möjliga ställen så visade det sig inte att jag hade 52 men väl 19. E det nåt ärftligt?

    Btw tycker jag att du kan vara lite noggrannare i censuren av bilder. Du kan inte publicera hur fula bilder som helst?!

    Hörs! /K

  2. jennielise says:

    Ja, det verkar vara ett släktdrag… idag har jag slängt ytterligare 10… Ytterkrukorna orkar jag inte ens tänka på.

    19 tändstickaskar… bra – då slipper du köpa det på ett tag. Väl en ny burk att förvara dem i :)

    Vaddå, jag har väl inte publicerat några fula bilder… testbilderna har jag inte tagit med.
    /Jenni

  3. Katti says:

    Precis :-)

    Det var några bilder på mig jag menade ….. :-) Men man kan ju inte hjälpa hur man ser ut ….

    Idag har jag köpt två nya lådor! En för skoputsargrejer och en för klädborstar och sånt. Glömde köpa en tändsticksburk, attans! /K

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu