Semestern har fått den bästa start man kan tänka sig

Jul 17
2010

Har varit ute och seglat sen i måndags kväll – det har verkligen varit helt fantastiskt. Vi har varit på Koskär – Ålö – Nynäshamn – Öja/Landsort och tillbaka på Lisö och haft fantastiskt väder hela tiden. En regnig natt, men det var helt ok förutom att våra handdukar blev dyngsura… AK hade med sig en handduk av fin kvalité… alltså väldigt tjock… det tog tre dygn för den att torka… :)

Detta var en av de bättre turerna jag har gjort. Dels på grund av det fantastiska vädret och dels på grund av alla människor jag träffat under veckan. På Ålö träffade jag sååå många gamla vänner från tidigare år. Det var verkligen som att komma hem. Det är helt klart min favvoö i skärgården, förutom Koskär då…. :) Tack AK och Monc för trevligt sällskap!

Ja det har verkligen varit en bra första vecka. Nu ska jag vara på landet en sväng med syster yster. Det ska också bli trevligt! jag hoppas att vi kan komma ut lite med motorbåten ”Myggan” :) Som jag äntligen har förlikat mig med ;) Och ni kanske undrar hur svårt det kan vara…. och det gjorde jag med :) Faktum är att jag länge velat ha en segelbåt och en lite roddbåt som man kan åka och bada med, eller lägga nät… Efter att mina föräldrar säljer den förra segelbåten köper de en lite lite lite större motorbåt (typ 5-6m)… jag fattade aldrig varför, vi är ju seglare…

Efter 10 år med en ”Mygga” i familjen har jag äntligen förlikat mig med den och inser nu vad man ska ha den till. Förra året började jag köra den och i år är det inga problem. Bara väldigt svårt att svänga utan fart… Ibland är det dock rätt skönt att komma fram lite fortare… Men, nu kan jag föra fram även den båten så det blir lite dagsturer till nån klippa hoppas jag! Hur svårt kan det va?

PS. Loggboken för 2010 kommer att uppdateras under sommaren och läggs så småningom upp här och på hemsidan.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu