Jag har advokat!

Maj 23
2011

I lördags fick jag ett SMS… ”I morgon kommer vi med din matkasse från Linas matkasse, vi kommer mellan 17-22″

Nej, shit… jag har ju avbokat den leveransen… Rackarns. Jag skickar snabbt iväg ett svar ”Jag har avbokat. Jag kommer inte att vara hemma” En stund senare tänker jag att SMS:et kanske inte går fram, det är bättre att ringa. Jag går in i meddelandehistoriken för att hitta numret och då ser jag till min stora förskräckelse att telefonen själv valt ord genom T9-funktionen och jag har skickat ”Jag har advokat”. NEJ!!! Det blev ju som ett hot! Jag försöker ringa men numret går inte frma till någon… Snabbt skickar jag en gång till – ”Förlåt, det skulle vara, Jag har avbokat”

Jag går in på hemsidan för att hitta något telfonnummer men icke… Jag hade verkligen inte tänkt att sitta hemma och vänta på den… Jag skulle hjälpa till med en flytt och ville inte avvika.

Det slutade med att jag fick sällskap hem och just som vi svänger in på parkeringen ser vi en kille i en lastbil som sitter och ringer. (de gör det om man inte är hemma) Vi går fram och kollar om han kommer med Linas matkasse och visst var det han! Toppen. Bra att han kom så tidigt och inte sa han något om mitt hot heller :)

Vi kommer in och börjar packa upp, då ringer det på dörren. Killen kommer tillbaka och frågar ”Hade du avbokat?” Nej, shit, han HAR fått sms:et… Rackarns… Jag svarade ”Jag trodde det men jag kollade på nätet och då visade det sig att jag inte hade avbokat just den här så allt är ok. Jag tar den här kassen! Inga problem!”

Ok säger han och jag kan inte snabbt nog få igen dörren. Åh vad pinsamt… Men med T9 -funktionen och lite för långa naglar kan det gå precis hur som helst… Fråga är om de nånsin kommer våga komma med fler kassar :)

One Response to “Jag har advokat!”

  1. Hemsida says:

    Haha det var lite roligt, vilken tur att det gick bra då.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu