Äntligen Fredag!

Apr 15
2011

Så där ja, då har ytterligare en vecka passerat. Våren har infunnit sig, vissa väderomslag har visserligen gett huvudvärk och tröttheten håller på att ge sig. Det känns fantastiskt!

Idag har jag haft en supermysig lunchdate på Åhléns Citys uteservering och tagit en prommis i vårsolen.

Det går bra på jobbet och de senaste dagarna har jag varit riktigt produktiv och faktiskt kommit till en del avslut. Och vad är bättre än att få avsluta projekt? Skulle vara att starta dem :)

Idag har jag avslutat min vecka med Linas matkasse. Okej, det blev kanske inte den bästa avslutningen. Köttet blev kokt lite för länge… så det blev lite torrt men mina gäster var solidariska och sa att smaken var jättegod :) Jag tycker nog att den Fänkålsbresserade fläskytterfilén med parmesandoftande potatismos inte var någon höjdare. Den gör jag inte fler gånger men de andra rätterna är jag nöjd med!

I morgon bär det av mot Malmö! Det är dags att kolla in SM-finalerna i innebandy tillsammans med 5 lagkamrater. Det ska verkligen bli jättetrevligt. Jag hoppas på bra innebandy, god mat och ett glas vin med härliga likasinnade. Vad mer kan man begära?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu