Nån städerska blir jag aldrig…

Jan 14
2011

Jag skulle gå på fest i kväll. Men efter lite chattande med en annan gäst visade det sig att festen är i morgon… Där höll Pernilla på att få en objuden gäst… undra om hon hade bjudit på Gevalia…

Såklart åkte jag hem och satte igång med något annat – idag stod det städning på schemat. Har egentligen bestämt att städa på torsdagar men… det blir inte alltid som man planerar :)

Sagt och gjort, fram med hink och disktrasa. Började damma och när jag hällt ut vattnet insåg jag att jag glömt köket och badrummet… Löste det på ett sätt jag tror ni förstår hur.

Dammsugaren åkte runt i alla rum… trodde jag… när jag var klar insåg jag att jag glömt biblioteket…

Tredje gången gillt – nytt vatten i hinken och så runt och torkade alla golv, ja, nu kom jag i håg ALLA rum. Det är inte lätt att gå från två till fyra rum… det är lätt att man glömmer nåt :) Ja, nu undrar ni – hur svårt kan det va?

Det roligaste med städning är att man kommer på så många andra saker att göra. Jag började mitt i städningen att gå igenom mina tavlor. Döm av min förvåning när jag ser att en tavla jag fått av min faster satt monterad på baksidan av en annan jättefin målning! Sådär ja, då jag ytteligare en tavla saknar en ram. Får ta en tur upp på vinden i morgon, det finns rätt mycket saker där… bland annat väldigt passande en samling ramar!

Nu blir det fredagsmys!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu