Gott Nytt År!

Dec 31
2010

Nyårsafton 2010! Ja då var ytterligare ett år till ända. Fick höra idag på att som man mår på nyårsafton är så man kommer att må under resten av året. Vet inte om livebandet på afterskin är den mest pålitliga källan men tror man på det är det säkert sant!

Efter en sen frukost drog vi ut i backen. Det var bara -5 men det blåste full orkan. Jag trodde att jag skulle blåsa bort… Men det gick. Vi fick till ett par bra åk innan lunchen – gulasch! Finns det något som är mer fjällen än gulasch? Underbart.

Sen sov jag faktiskt en timme! Superskönt. Mina rumskamrater trodde aldrig att jag sen skulle komma ut i längdspåret men lång näsa på dem :) Jag vallade om och drog av 6 km. Men det blev mörkt… Varenda gran såg ut som ett monster… snacka om att det gick undan i spåret!  Det funkade faktiskt ganska bra men jag blev omkörd av ett par riktiga monster ett par gånger (sånna där duktiga skidåkare alltså…)

Efter längdturen gick jag för att lämna tillbaka slalomskidorna… men så blev det inte. Jag köpte dem och fick släpa med dem till hotellet igen :) För 500 utöver skidhyran blev de mina. Det var ju ett erbjudande jag inte kunde stå emot. Om jag åker två gånger till så är de betalda…  Hur svårt kan det va? Nu ska jag bara bestämma om 80-tals pjäxorna duger eller om jag ska slå till på ett par ny. Jag känner dock att jag har lagt ut rätt mycket pengar redan det här året så det blir nog till att vänta… tills det är nytt år, i morgon :)

Dagens afterski var nästan lika trevlig som igår. Inte fullt lika bra drag men är det liveband är det alltid bra tycker jag. De rev av både Winnerbäck, hårdrock och The Wall. Vad kan man mer önska?

Nu är det ”Major Piffning” som står på programmet! Det är riktigt tjusig middag i kväll. Jag har till och med sett att de har fått fram dukar till borden! Det ni!

Jag vill önska er alla ett riktigt gott slut och ett riktigt gott nytt år!
Jag kanske borde sätta upp ”fixa bilder” på listan över nyårslöften… Hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu