En riktigt aktiv dag går över i kväll

Dec 30
2010

Efter frullen vallade jag skidorna och sen drog vi ut i längdspåret. Så fantastiskt härligt. Solen sken och det ena ”kodakmoment” efter det andra avlöste varandra. Det var underbart fint i Kittelfjäll idag.

8 km blev sträckan och då blev det stressigt. När vi kom hem hade vi 15 min på oss innan vi skulle vidare. Jag fullkomligt kastade mig in i duschen och hann till och med torka håret…  Vi skulle till ”parken” och käka lunch. Det blev en kebabtallrik. Nä, den var verkligen inte bra. Knaperstekt kött och hårt pitabröd. Men men vi bet ihop och käkade. Sen var det dags för westernridning. Det var riktigt kul. Vi sadlade och fixade med allt som skulle göras innan avfärd.

Ritten var säkert en dryg timme blandat av skritt och galopp. Man fick inte hålla i knoppen… jag är ledsen men jag vågade inte släppa den… Så blev jag skyldig guiden ett par öl också… jag tar det. Jag tycker nog att jag klarade mig rätt bra. Det verkade som att hästen gillade mig. Han gullade och myste… trodde jag… Det visade sig att han försökte ta en högre rang än jag… Oops, hur svårt kan det va? Jag skulle ev ha kunnat lärt av tidigare erfarenheter… När min och en annan häst gullade med varandra slutade det med att min häst stegrade sig… och jag blev tvungen att knuffa bort 800 kg med handen…

Djurdagen övergår nu sakta mot kväll. Det är temafest med djurtema! Jag hoppas kunna få in lite bilder från det i morgon! Hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu