Idag höll det på att gå åt skogen…

Dec 14
2010

När jag kom hem från jobbet idag stod det massor med saker på att-göra-listan. Jag tänkte dock att det vore bäst att käka lite innan det var dags att ta tag i kvällens bestyr. Jag la smöret i pannan för stekningen och gick in i rummet för att kolla hur gardinerna bäst skulle sättas. Jag blev så inspirerad så jag började skruva och greja med gardinerna. När de i sovrummet satt  som de skulle gick jag vidare till vardagsrummet… då… känner jag lukten. Helvetes-djävla-skit. Stekpannan med smöret…

Det var bara att snabbt öppna fönster och dörrar för att få ut Lutzendimman…

Ja ja, shit happens… jag satte upp gardinerna i vardagsrummet och gardinstänger i köket och arbetsrummet. I biblioteket stötte jag på patrull. Måste ha skruvdragaren… får ta det i helgen. Jag orkade inte stryka de tvättade gardinerna så jag gav mig på arbetsrummet. Packade upp alla kartonger och fyllde hyllor och lådor… Monterade ytterligare en låda till garderobern och fyllde den också. Ska köpa en till…

Sen var det dags för mat. Gjorde ett nytt försök och fick sen ihop en härlig middag på strömming och potatis. Gott gott.

Av bara farten har jag också skruvat upp en lampa och testsprayat nykelskåpet. Eftersom det var rött och inte längre passar har jag köpt en burk grå metallic sprayfärg. Jag hoppas det blir bra. Då kommer även en hurts att få samma behandling :)

I morgon blir det förhoppningsvis sista turen till IKEA, en tur upp på vinden och en till soprummet! Det lackar mot jul, jag vill så gärna bli klar! På fredag kommer klinkerplattorna till hallen, äntligen!!

Men nu, blir det TV, saft och pepparkakor!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu