Jag är så himla nöjd!

Dec 09
2010

Ledig dag – fytt i rackarns vad härligt!

Startade med lite sovmorgon. Kl 10 kom mamma och pappa för att hjälpa mig att skruva upp lite hyllor. Efter en fika och lite telefonsamtal stack jag iväg – första anhalt var Läkarmissionen. En kartong och en sopsäck mindre i lägenheten! Yes. Vidare mot IKEA. Köpte ett skåp, en lampa till biblioteket, gardinstänger, pryttellåda till garderoben, en julklapp och såklart värmeljus och lite annat. Åsså lite lunch – två korvar för 10:-, perfekt!

Hem och lämnade av allt och fyllde istället bilen med flyttkartonger. Vidare mot sanofi för att lämna av dem. Passade på att hälsa på massa gamla kollegor. Oj vad jag saknar dem!! Jag hoppas verkligen att vi kan styra upp en afterwork efter helgerna.

På vägen hem svängde jag in till Vällingby centrum. En sväng till Indiska. Där blev det ett överkast och gardiner till sovrummet och vardagsrummet. Köpte också två ”toffsar” och kunde såklart inte låta bli att tänka på Maria Montazami… Men det kommer att bli fint - hoppas jag.

Vidare till OnOff. Jag skulle bara kolla på TV för att sen handla på mellandagsrean… jag kom därifrån med en TV, ett hemmabiosystem, en dator, en trådlös router, en USB till den stationära så den blir trådlös, ett trådlöst högtalarsystem och en massa småpryttlar…. Hur gick det till? Säljaren försökte sälja på mig hemkörning och installation. Det lät bra tills han sa att det kostade 1800… Tack, men nej tack, jag installerar själv, hur svårt kan det va?

Phu, vidare hem. Lasta av för andra gången, proppade i mig lite överblivna pannkakor och så vidare upp till centrum. Pantade 4 kassar burkar och flaskor och handlade lite mat.

18.30 – hemma för sista gången… Monterade ihop IKEA-hyllan och fyllde den. Sen gick jag vidare till arbetsrummet för att plocka upp grejer på hyllorna som pappa satt upp. När 4 kartonger var uppackade släppte konsollerna… djävla skit. Ner med alla grejer på golvet och nu är det värren än när jag började :) Hur svårt kan det va?

Så, då var det bara att börja med nästa grej… gardiner eller teknink… Gissa vilket som vann? Fram med routern, installerade USB grejen på datorn och upp med den lilla lilla minidatorn! Allt funkar strålande bra! Jag är verkligen nöjd med den här lilla dator. Funkar toppen att surfa och blogga!

I morgon ska vi till Finland för att kolla finalerna i innebandy! Sverige spelar semi mot Schweiz i morgon och final på lör! Det ska bli superkul, det enda är att vi pker från mig 05.20 i morgon bitti… Det är kanske dags att gå och sova så jag kommer upp! Jag orkar i alla fall inte ta tag i TV-installationen idag, får ta det på sön! Ha en härlig helg!!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu