Det går framåt med renoveringen

Nov 17
2010

Nu är köket och sovrummet klart, så när som på socklarna som ska målas. Jag är där varenda kväll och målar och mamma och pappa är där på dagarna och lägger golv för glatta livet! Underbart med sån hjälp!

Logistiken är fantastisk! På mornarna åker jag över med lite grejer som mamma packar upp medan pappa lägger golv. På lunchen åker jag runt och tilläggshandlar grejer och lämpar av i lägenheten, samtidigt som jag får lunch :) och sen åker jag tillbaka och jobbar ett par timmar för att åka lägenheten på kvällen igen och kolla dagens arbete! Det blir så himla bra! Jag kan inte vänta tills hallen blir klar – den kommer att bli lägenhetens pärla… eller blir det vardagsrummet tro? Tapeten kommer att bli superbra!

Men vad jobbigt det är… jag känner att jag var inte så noggrann som jag borde igår så idag har jag haft en ”mellandag”. Har varit där ett par timmar och bättringsmålat allt som inte blev helt hundra och samtidigt sålt två garderober! Yes. Förhoppningsvis är jag av med de sista två i morgon.

Nu har jag vardagsrummet – andra strykningen, en strykning i hallen och arbets-/gäst-/träningsrummet kvar. Jag har massor av färg över så det sistnämnda rummet kommer att bli likadant som sovrummet! Lila och grått :) Hur svårt kan det va?

Och nästa vecka kommer soffan, köksbordet. Sängstommen, två garderober och klinker kommer den 26:e… dagen innan flytten. Oj vad jag kommer att få valkar i händerna av allt skruvande… hoppas det kommer att funka med skruvdragaren, så det inte bara är montering med liten nykel…. Kanske jag kan få över syrran på en bit mat och lite skruvhjälp??

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu