Beslut och beslutsångest

Nov 10
2010

Idag har jag varit på Alviks Måleri igen… Nu var jag fast bestämd på vilken färg jag skulle ha till hallen – Pärlemo Romas! En ljus lila Metallic. Och den fick det bli – trots att jag tror att killen som blandade färgen försökte stoppa mig :)

Jag hade med mig en nyinköpt duk och fick med hjälp av den färg till köket! Jippi! Två rum i princip klara!

Jag hade också med mig ett kuddfodral, som jag tänker ha i sovrummet, och fick med den som hjälp med mig en provburk ljus rosa… Det är väl inte min stil kan man tycka? Men, jo, jag tror det kan bli bra. Ska måla upp lite i helgen så får vi se.

Så var det det där med vardagsum… snacka om beslutsångest. Jag hade, trodde jag, bestämt mig för två nyanser av grått… Tjejen jag pratade med frågade om jag inte hade funderat på tapet… Funderat? Jo, tack. Jag har kollat på 3000 varianter och kan inte bestämma mig. Har liksom inte fått någon bra magkänsla för någon. Därför har jag gått tillbaka till färg. Då sticker hon iväg och hämtar två tapeter och… de skulle kunna bli kanon med båda. En på en vägg i vardagsrummet och en i Biblioteket… Så nu måste jag iväg till Stalands och hämta tygprov på soffan…

Så, nu har jag sammanlagt tre små provburkar färg och två tapeter att besluta om… Men jag tror att dessa faktiskt kommer att bli toppen! Hur svårt kan det va?

På fredag får jag tillträde! Äntligen. Jag har längtat som en galning. Det värsta är att det visade sig att jag måste stryka tre gånger… både i hallen och i köket… Men, det får vara värt besväret!

Å till sist är det inredning… Jag har som jag sagt tidigare kollat på garderober och jag måste beställa dem innan sön, för då är de lite billigare… I helgen måste jag mäta och se att det funkar – sen är det bara att shoppa loss :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu