Tv-mys… not

Sep 12
2010

Idag har en kille hämtat soffan! Kanon, men lite för tidigt eftersom jag inte flyttar förrän om nästan två månader… men jag har fått en ny myshörna… Träpinngungstol… Jätteskönt… not.

Men men någon liten kortfilm finns det väl att se :)

I väntan på den nya soffägaren stack jag iväg på en shoppingtur… det gick sådär. Kom till Alvik 11.10 och skulle köpa blommor, så öppnar de 12… Jaha bara att åka vidare. Till järnhandel i Bromma. Skulle ha en liten plastgrej till blandaren i köket. De var väldigt trevliga men ganska okunniga. Killen ifrågasatte hela tiden om den verkligen hade suttit i köket… Ja, jo jag är rätt säker på att den var där. Det var på den jag kopplade på tvättmaskinen…

Han prövade att få loss gummigrejen från det munstycke som tidigare kopplats ihop med tvättmaskinen men han lyckade inte. Jag hade testat detta men det gick lika dåligt för mig.

Jag tog med mina grejer på kvällens födelsedagsmiddag och snackade med ett proffs. Han gick ut i bilen och efter två min var gummigrejen loss… Så nu sitter munstycket på plats och alla spår efter tvättmaskinen är nu raderade!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu