Idag har jag haft en bra dag!

Aug 23
2010

Jag har inte vart så himla blond…

Faktiskt har jag nog inte slängt ur mig en enda korkad kommentar… som jag känner till…

Idag har jag träffat ytterligare nya kollegor som kom tillbaka från semestern. Det kändes kanon. Främst för att jag inte kände mig så himla blond idag. Jag inser att jag faktiskt kommer att kunna bidra med en hel del. Och att jag faktiskt kan en hel del redan.

Efter lunch var jag inbokad på möten. Först en genomgång av Google Analytics. Ett statistikverktyg som jag har jobbat en hel del med men är självlärd så allt han sa var nytt. Bara det att jag fattade vad han sa och att jag känner igen verktyget känns jättebra.

Sen hade vi möte med avdelningen där vi gick igenom vad som är på gång och det är också väldigt bra att höra. Jag hör i diskussionerna att jag kommer att få en hel del att göra och det ska bli superkul. Intranätet och externwebben ska göras om helt, och i de projektgrupperna kommer jag att ingå. Det kommer att bli kanon!

När jag kom hem idag hade jag så mycket energi och tänkte att det är bäst att ta vara på den när den äntligen har infunnit sig. Så, fram med dammsugaren och trasor. Jag for runt som ett yrväder och plockade, tvättade, städade och grejade ända tills det var dags att dra iväg på träning.

Säsongens första ordinarie träningspass i nya hallen – Liljeholmen. Åh, vilken skillnad från tidigare hallar. Tyst, lungt, stor plan och blått golv, som jag älskar! Kan det bli bättre? Ja, det skulle vara lite fler spelare då. Men en av våra främsta spelrekryterare högg en tjej i korridoren. Hon hade varit ute på en löprunda och Kattis tyckte att hon såg träningssugen ut och frågade om hon inte ville vara med. Jo, det ville hon! Helt otroligt men alla sätt att rektyrera är superbra. Hon var duktig men är rightare… vilket är superbra men alla vi som var där är leftare – så tyvärr fick hon köra med en felvänd klubba… Det verkade som att hon tyckte att det var kul så vi håller tummarna för att hon återkommer!

Det var en bra träning. Mycket passningar och mycket skott – det är ju så man vinner matcher så vi tänkte att vi satsar på det :) Efter några andra tuffa övningar blev det spel och det gick riktigt bra. Det känns väldigt roligt för säsongsstarten!

Min motivation för innebandy har verkligen varit i botten men nu känns det så himla bra igen. Jag längtar redan till nästa träningspass. Dessvärre gick min klubba sönder i helgen men… det betyder ju bara att jag får en anledning till att köpa en ny!! ;)

Nu håller jag bara tummarna för att det blir segling i morgon. Det verkar ju inte bli så

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu