Jag har vart på kurs!

Jun 14
2010

Sociala medier stod på agendan
Jag fick några bra tips men dessvärre var den på en väldigt grundläggan nivå där flera av deltagarna aldrig varit inne på Facebook… Jag hade gärna velat ha lite mer handfasta tips, på vad man ska tänka på, vilka inställningar man ska gå igenom osv, men inget sånt kom upp. (Ja, jag frågade och det var inte tanken…)

Det är ändå väldigt roligt att komma iväg och träffa nya personer och diskutera spännande ämnen, det ger energi. Det kom upp väldigt många bra och matnyttiga frågor och det var nog det som gjorde att kursen blev helt ok.

Confex som kursanordnare
Att de inte lär sig vad man ska ha för sötsaker på katedrala försläsningar… Hallå, hårda karamellerna… i oranga eller limegröna papper. Då tror man givetvis att det är med apelsin respektive limesmak… icke… båda var lakrits…Varför tar man inte fram karameller i icke prassligt papper som symboliserar den smak de innehåller? Varför måste det vara hårda karameller? Som folk tuggar på så det smaskas i hela rummet… Mycket irriterande. Inte nog med det… Sen börjar det rassla på bakersta raden… Då har man tagit fram en hög smal glasbehållare med små tuggkarameller i. Till råga på allt så skickas glasbehållaren runt i hela rummet, så att ALLA kan bidra till rasslandet… På min rad stannade den. Tack och lov var det fler som noterat det irriterande ljudet :) Varför glas och varför höga? Inte särskilt hygieniskt med tanke på att man måste hälla ut karamellerna (som inte hade papper) vilket gör att det kanske kommer fler än man tänkt sig och då häller tillbaka dem i behållaren…

Mat och fika är också viktigt :)
Lunchen var mycket god! Jag åt flundra, potatismos och sallad. Det serverades även kalv, tillsammans med en kroppkaka (potatis med kött i). Spännade blandning av kött och kött.

På trefikat hade ett digert fikabord dukats upp både med frukt, nötter, kakor och plättar… så där hämtade de igen, och trivselfaktorn var på topp!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu