Blodomloppet

Jun 09
2010

Så var det genomfört, 1 mil… Vi var drygt 20 personer från företaget som var på plats och vi deltog i alla klasser. 10 km, 5 km jogg och 5 km gång. Jättekul med sån uppslutning!

Men, fytt i rackarns vad jobbigt det var. Normalt sett tränar jag på 75% av maxpuls i medel. Idag låg den på 85% med en maxpuls på 219 (av 229) så det var inte så konstigt att det var jobbigt. Men det är väl så det ska vara, att man kör lite hårdare när det är tävling.

Jag grejade i alla fall mitt mål, under timmen. Det blev 56.53. Ok 57 minuter…

Under tiden jag sprang tänkte jag på att jag har ju också anmält mig till Midnattsloppet… Varför gjorde jag det??

Men nu när det är gjort får jag ta det som något att träna för. Problemet är att jag inte vet hur jag ska lägga upp det. Jag vill inte sluta med styrkan och bara köra intervaller och fartlekar. Jag vill också gärna köra snabbet och explosivitet men för det behöver jag maxstyrka, och den behöver jag inte för löpningen… Åh, vilka i-landsproblem… Hur svårt kan det va?

Kvällen avslutades med picnic men eftersom det kom några regndroppar satt vi i det tält som vår idrottsförening fixat. Helt fantastiskt bra och stort tack till Ida och Jonas som vaktade våra grejer medan vi lubbande runt!!

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och ta igen mig. Kommer jag inte till jobbet i morgon vet ni var ni kan hitta mig. Fastnaglad i mattan…

Medaljen

Välförtjänt medalj!

Man fick en fin orange tröja också!

Man fick en fin tröja också!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu