Träning ger verkligen energi

Maj 20
2010

Idag lyckades jag ta mig ut och jogga en runda. Såå härligt. Det var lite motigt att ge sig iväg och de första 6 minuterna var rätt jobbiga men sen ville jag gärna springa milen i stället för det pass jag hade planerat för. Men, jag stod emot mig själv och körde mitt pass bestående av joggning, intervaller och lite hopp. När jag kom hem blev det ett par styrkeövningar med skivstången. Åh vad det känns bra.

Jag fick sån energi från det passet så när jag hade duschat tvättade jag kläderna, dammade hela lägenheten och dammsög… kan säga att det hör inte till vanligheterna… jag har städerska… Jag höll på tills jag höll på att stupa av hunger.

Undrar varför jag tappade motivationen när det är så skönt att träna. Hur svårt kan det va? Det är ju bara att snöra på sig dojjorna och dra… Idag fick jag lite ont i höften. Frågan är om det är ovana eller om dojjorna börjar se sina bästa? Kanske är dags att dra till Löplabbet och shoppa ett par nya… Väntar till nästa vecka.

2 Responses to “Träning ger verkligen energi”

  1. Chris says:

    Du är jätte välkommen hem till mig och städa :) Bra jobbat med träningen…

  2. jennielise says:

    Idag har jag värsta träningsvärken… Det känns skönt. Har faktiskt lite energi kvar men den måste jag spara till kommande dammosaurusar :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu