Jag har bestämt mig!

Apr 29
2010

Provträning nr 5 – jag stannar i Lövet

Idag gick det kanske inte toppen på träningen. Men ändå helt ok. Det är med AIK jag har testat ett par gånger nu. Det var rätt många där för att provträna idag. Unga tjejer (från Hammarby, Djurgården, Kungsängen mm) som var väldigt duktiga. Jag känner att jag platsar inte riktigt… Det var i och för sig inte tränarens uppfattning och det var kul. Han tycker att jag är duktig, noggran.. och att jag vill. Och det stämmer, annars hade jag inte valt att träna med AIK. Han tyckte att jag har gjort ”pigga” träningar… kul uttryck! Men att han fortfarande var osäker. Jag förstår det och jag sa att jag också var osäker. Jag är ute 10 år för sent, så är det. Tjejerna håller på att ta körkort… det säger lite om åldern..

Men jag är oerhört nöjd över att ha tagit beslutet att stanna i Lövet. Blir det ett lag tror jag på en kul säsong 2010/2011. Jag är också oerhört tacksam över att jag fick köra med AIK. Jag har lärt mig massor och jag har massor med övningar och en ny inställning att ta med mig till nästa säsong.

Nu ligger utmaningen i att få de andra i Lövet att tacka ja till ytterligare en säsong och att vi ska gå in i den med en gemensam inställning.

Sådär ja, nu ska jag fira mitt beslut med ett glas vitt och sen kan jag fira Valborg utan beslutsångest! Har tagit ledigt i morgon så jag ser fram emot en härlig sovmorgon!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu