Vilken dag!

Apr 11
2010

Har fått massor gjort

Idag har jag lagat müslie, planterat om squahplantorna (som växer 1 cm/dag), kollat på två lägenheter till mamma & pappa (ingen var bra), väckt upp lite plantor på balkongen. Någon mer som har 1 dm gräslök redan?? Och så har jag solat, fikat och bara myst. Det känns som att jag har hunnit med rätt mycket och att jag har kvar mycket av den energi jag kände så mycket av häromdan. Jag tror solen är anledningen, jag blir på så sjukt bra humör när den rackan lyser. Konstigt för jag kan känna mig glad av regn coh annat väder också… Men solen är ”special”… inget snack om det.

Lite träning

Tog en joggingslinga på 10 km. Tänkte att jag måste kolla hur lång tid det tar nu och hur mycket jag kan förbättra genom min planerade intevallträning. Idag tog det 1,02… inte bra med tanke på att jag har anmält mig till Midnattsloppet i en grupp som ska springa på 50 min… Jag har lite att jobba på kan man säga…

Bilvård

Återhämtad och klar gjorde jag ett ärende och sen drog jag ner till macken för att pumpa däcken. När jag kom var ”pumpen” upptagen av en tjej så jag väntade tills hon var klar, tänkte att det vore kanske lite fräckt att ta den ur händerna på henne… Så blev det min tur. Jag knappade in hur mycket jag skulle ha i och fäste sedan mustycket på avsedd plats, på däcket. Det lät inte så mycket men det brukar det ju inte göra. Plötsligt kommer tjejen farande och ropar ”Du släpper ut all luft i ditt däck…” två gånger… Jag drar direkt ut munstycket…”det stod på 0,7″ säger hon. Åh shit tänker jag… tänk om jag hade släppt ur all luft… Hur svårt kan det va? Jag provade igen och då funkar det som det brukar… Kan det har varit så inte hade mer än 0,7 i…. oops. Alla andra däck hade 1,9… Tyckte väl att det har gått lite vingligt….

Jobb

I morgon är det dags för säljkonferens igen. Har just packat klart, jag börjar verkligen bli proffs på två-dagars-packningar. Kan ju bero på att man inte behöver ha med sig så mycket… Det kommer noga att bli en trevlig konferens. Vi ska internlansera en ny produkt och det kommer nog resultera i lite festligheter. Anläggningen är också jättebra och har härliga omgivningar. Så det kan ev bli en löprunda i morgon och en simtur på tisdag morgon. Det är en grym start på dagen.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu