Innebandyfest

Apr 10
2010

I går var det fest med laget och inbjudna gäster.

Dessa innebandyfester brukar inte bli några höjdare men igår var det riktigt kul. Vi  skrattade massor, dansade och hade jättekul. Kul att träffa herrlaget igen. Vi umgås ingenting längre och det är synd. Det är ett gäng härliga killar! Kanske att det kan bli lite gemensamma träningar nu när säsongen är över. Kul också att höra att herrarna gick upp i div 5… även om de var på grund av att div 6 läggs ner :) De vann 4 matcher i år, det är 4 matcher fler än förra året och lika många som vi  :)

Vaknade till vid 8 i morse med ”skalle-bank”… Tog en Resorb och två Ipren och vaknade sedan igen lagom till Melodikrysset och mådde som en princessa. Resorb!! Kan inte säga det nog med gånger, vilken räddare i nöden. En helt faktastisk produkt. Men man undrar ju varför man är så törstig idag, när man drack så mycket igår :)

Inte direkt full av energi men före lunch hade jag rafsat runt i lägenheten och varit och handlat fördelsedagspresent till småtjejerna i familjen som fyller år i april. Vi var där i kväll på Taco-middag och chokladmousse – supergott! Dessvärre blev ena födelsedagsbarnet sjukt under kvällen. De säger att barn kräks vid förkyldningar. Jag tror det är vid kräksjukan… Så jag proppade i mig 10 pepparkorn och tvättade hela kroppen med handsprit… ja nästan i alla fall. Nån kräksjuka är jag verkligen inte intresserad av.

Åh, i morgon ska det bli fint väder!! Thjohoo – då ska ja g ut på en ordentlig löprunda, det ska bli såå skönt!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu