Tjejsegling v 28, dag 1

Jul 10
2012

Sträcka: Lisö  Koskär
Besättning: AK och jag
Väder & Vind: Fint, S 6-7

Då var det dags för årets tjejsegling! I år är det AK och jag, ett numera sammansvetsat team! Vi ska köra fram till fredag är tanken. Koskär, Brunskär och Trosa står på agendan.

Vi lämnade bryggan efter lunch och sattes direkt på prov av kryss. Vi kryssade på i knappt två timmar innan vi landade på Koskär. Allt gick strålande bra. Vi började med ett glas vin på berget, följt av en promenad, grillade kött och åt med pestopotatissallad, supergott!

Under hela kvällen kom det små små regnskurar av det finaste regnet så regnskyddet åkte på, och av, och på och av… även paraplyet kom till användning, både som grillskydd men även till båtens regnskydd för att skydda aktern, mycket smart anordning!

Efter maten var det ost, kex och kortspel för hela slanten! En fantastisk dag med härlig segling, trots att den var kort! Vi insåg att vi inte hade laddat batteriet tillräckligt med den korta motorturen från Lisö, så det blev inga lampor inne och vatten fick vi ta från reservdunken (eftersom pumpen till färskvattnet kräver ström)… tur att dunken var fylld… phu

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu