Mästarnas mästare är tillbaka

Apr 03
2011

Solsidan har nu lämnat sin plats till förmån för ett underbart idrottstävlingsprogram, Mästarnas Mästare, så jag fortsätter att bänka mig i soffan kl 20 på söndagarna.

Jag är mycket nöjd över att mitt favvoprogram är tillbaka och att Stenmark är med! Han leder, inte helt otippat, hela skiten. Rackarns att jag missade första avsnittet. Måste kolla in SVT play och se hur det gick till.

Jag är dock lite ledsen över att George Scott åkte ur. Jag har liksom blivit lite förtjust i boxare. Snacka om att jag har haft förutfattade meningar… men glad över att inse att jag haft helt fel. George har jag dock aldrig sett som annat än en trevlig människa och i det här programmet har dessa åsikter förstärkts. Det var såå trist att han åkte ut i kväll. Jag hade gärna sett mer av honom. Livet är hårt mot de hårda…

Anledningen till att detta är mitt favvoprogram är nog att jag blir så imponerad och oerhört inspirerad av alla duktiga idrottsmän och kvinnor vi har i det här landet.

Idag visades film om den kvinnliga roddaren, hur hon manar sig själv att köra hela vägen in i kaklet. Jag tror inte att det är så många som klarar det. Hon svimmade när hon passerat mållinjen efter en tävling. Det är inte helt ofrarligt när man håller på med en vattensport… Galet!

Och så Pekka Lindmark som man har vuxit upp med. Vilken kille, vilken målvakt, vilken skön människa med självdistans. ”Varför blev du målvakt?” ”- Den sämsta spelaren fick stå…” och hur bra gjorde han inte det?  Underbart!¨

Jag ser redan fram emot nästa avsnitt!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu