Teknikstrul…

Feb 19
2011

Efter frullen idag skulle jag gå ut på en härlig prommenad i solen. Vid 11 klädde jag på mig för att dra iväg. Skulle bara ladda in en bok i iPoden och sen skulle jag dra ut. Jag startar datorn och iTunes och börjar ladda in CD skivor. Under tiden hinner jag klippa ner pelargoniorna, så groddar och vattna orkideerna. När skivorna är inladdade klär jag på mig. Laddar med fleecebrallor och flera lager tröjor, en stor halsduk och mössa. Nu var det bara att starta en bok och dra iväg. Nä men då har inte iPoden synkroniserats så det finns ingen bok i… Hur svårt kan det va?

Tillbaka till datorn, startar iTunes för att synkronisera. Men icke… den hittar inga ”enheter”. Hallå, hur svårt kan det va? Jag letar på nätet, som ska vara såå bra men hittar ingenting… Startar om iTunes och datorn men nix, inga enheter kommer och det går synkronisera. Ingen bok… Jag blir bara varmare och varmare och surare och surare… till slut, två timmar senare, skiter jag i alltihop och sätter på gammal hederlig musik och går….

Efter en och en halv timme i solen, i skogen, på ängen och på isen kommer jag hem, lagom kall och svettig. Åh vad skönt det var! Full av energi igen. Tar en fika – kaffe och mackor och lite vinterstudion var precis vad jag behövde. Borde egentligen åka och handla och dammsuga men… jag sätter mig vid pianot och spelar nån timme, kanske till mina grannars stora förtret :)

Kl 16 tar jag dagens morgondusch :) och klär om för middag hos Katti och Andreas. Fortfarande -12 grader men jag drar på mig ytterbrallor och tar ytterligare en uppfriskande prommenad över till dem.

Det bjöds på lasange och hallontårta. Supersmarrigt! Hela släkten va där så när som på min kusin och hans tjej och min svåger. Vi hade i vanlig ordning riktigt roligt och skrattade jättemycket. Det roligaste var nog att min kusin, som normalt sett bor i USA, var där. Det var många år sen vi sågs men det kändes precis som igår. Det är väl så när man känner varandra.

Tack Katti för middag och en trevlig kväll!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu