Musik ska byggas utav glädje

Jan 04
2011

Och det var ett glatt ögonblick när pianoflyttarna kom idag! Det är så fint! Nu står det äntligen på plats! Det var ett mindre glatt ögonblick när jag efter inhandling av golvpolish på ÖB kommer ut och hittar en gul lapp på rutan… Rackarns… Att glömma p-skivan kostade 475:-  Hur svårt kan det va?

Jag polishade golvet i vardagsrummet innan jag åkte hem till mamma en sväng för en fika. Vi hjälptes åt att klä om pianostolen. Den blev såå fin. Under flytten hittade mamma ett tyg i en påse som visade sig komma från Kattis lägenhet på Ekerö för 20 år sen… Passade perfekt. Ska fixa några små kuddfodral också. Så himla matchande :) Där ser ni – det kan faktiskt vara bra att spara saker också!!

Eftersom jag köpte skidor i Kittelfjäll och ska åka lite i morgon stack jag upp till Vällingby och köpte ett par pjäxor. Superfina! Jag köpte till värmare så nu hoppas jag på att frysa lite mindre!! Måste sticka upp på vinden och hämta 80-talsstavarna i morgon! Vi ska testa backen på Ekerö. Så får vi se hur den är.

Direkt efter shoppingen sprang jag genom hela centrum för att träffa upp mamma och pappa igen för en bio. Änglagård – tredje gången gillt. Jag tycker att den var klart sevärd. Småtrevlig liksom :)

Skynda skynda, hem och käka och spela lite piano :) Det gick faktiskt rätt bra. Tur att jag hade fått med mig lite middag av mamma så behövde jag inte lägga tid på matlagning :).

Dagen avslutades med en innebandyträning. Bra träning men jag känner att jag hade nog kunnat hålla lite högre tempo men men…  det var ju första täningen för i år så det får vara ok :)

Jag kan inte sluta förundras över hur fantastiskt härligt det är att slappa i soffan. Men dessvärre verkar det vara här jag kommer på allt jag måste göra. Jag nyligen torkat golvet i badrumet så innan jag gör kväll i kväll ska jag polisha det också och hoppas på att det skiner i morgon… Dessvärre behöver jag ta en omgång till i vardagsrummet, missade visst lite grann. Hur svårt kan det va??

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu