Det närmar sig!

Dec 26
2010

Idag har jag fått upp garderoberna i hallen, pappa har skruvat fast dem i väggen och Katti och jag har fått på astunga dörrar och alla lådor… fick bara flytta två av dem när dörrarna skulle på… inte farligt.

Fogningen går framåt, nu är det bara nån kvadrat eller två kvar innan jag får sätta upp min favvolampa!! Undra om jag kan få över pianot i början av jan… ska nog ringa och kolla tid i morgon.

Det närmar sig även nyår! Jag drar till norra norrland! Närmare bestämt Kittelfjäll. 80 mil… det hade jag ingen aning om när ja bokade på. Jag visste att det var långt men 80 mil… Men vi åker bil och det kommer att bli supertrevligt. Vi kommer verkligen att lära känna varandra om inte annat :)

Det är en temafest – vilket jag trodde var nyårsafton… fel – då är det ”finfest” med smoking och finklänning… Shit pommfrites… Men jag tar väl den gamla vanliga nyårs-stassen, hur svårt kan det va? Fick väldigt fina örhängen av syrran i julklapp som kommer att bli pricken över i:et.

Temafesten är ”party like an animal”, ”punk, rock, kasta ut TV:n ur hotellrummet…” Ja det blev ju verkligen plättlätt… Idag drog jag upp i iglon på vinden i full vintermundering för att leta efter något ”djurigt”. Hittade ett par skinnbrallor från 90-talet och en ko-väst… Med ett pannband med döskallar får det duga :)

När skinnbrallorna hade tinat provade jag dem… ok de satt kanske inte som för 20 år sen men funkade faktiskt. Gissa en gång hur hög midjan är… Täcker det med en lång polo… Hur svårt kan det va? Bilder kommer…

Nu är det dags att gå och nanna, ska ju jobba i morgon! En dag… varför tog jag inte ledigt den enstaka dagen? Hur tänkte jag där? Hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu