Oj vad det är jobbigt att flytta…

Nov 28
2010

I lördags kom 10 vänner och familjemedlemmar, och 4 barn, till mig vid 10. Nu var det äntligen dags att lämna 129:an för 337:an på samma gata.  Vi slet och kämpade som djur och kl 12 var allt över i den nya lägenheten. Så himla bra. Det blev lite lunch och sen var det dags att ta tag i upp-packningen. Mina vänner hade gjort sitt och familjen stannade kvar för att plocka upp och skruva ihop garderober, dörrar, sängstomme och sängbord.

IKEA-beskrivning efter IKEA-beskrivning betades av och böcker plockades upp i bokhyllan. En bra effektivitet. Vid 18-tiden blev det hämtpizza. Det kändes helt fantastikskt att faktiskt hela familjen kunde sitta kring bordet! Så himla kul. Nu kommer jag också att kunna ha middagar!! Äntligen får jag möjlighet att bjuda tillbaka!!

Jag höll på fram till 22.30 och pula och plocka, sen dog jag… trodde jag… Jag hade så in i bengen ont i ryggslutet så det enda sätt jag hittade att ligga på var att rulla ihop på sidan som en boll och krumma ryggen… hur skönt var det tror ni? Hur bra sov jag?? Hur svårt ska det va?

Imorse var det match – den finns att läsa om i en annan länk… När jag kom hem åkte jag upp till 129:an och hämtade de sista sladdarna som var kvar och sen iväg hemåt – ja, 337:an är redan hem!

Lunch, tre maskiner tvätt, röjt runt i köket och plockat upp ett gäng kartonger. Nu ser jag golvet i biblioteket och har kunnat lägga ut en matta, så himla skönt. Nu ska jag bara byta lådorna till garderobern så blir jag av med de väskor med kläder som står där… Jag tvättade 3 maskiner och undrar nu var jag ska göra av de rena kläderna när de är torra… har, som ni förstått, inga lådor i garderoben… det kom såklart fel från IKEA, eller om jag har beställt fel… möjligt, men inte troligt :) Måste åka och byta dem…

I allt mitt röj idag inser jag att väldigt många kartonger från källaren, som skulle upp på vinden har kommit in… och blivit upp-packade… så det var bara att packa ner igen. Men den här gången åker de nog till Läkamissionen… Känns inte som att det någonsin kommer att komma ner från vinden om jag kör dit dem…

Undra om jag någonsin kommer att bli klar… det känns rätt avlägset just nu… var ska jag göra av alla grejer? Jar har två rum fler än tidigare men ingen förvaring… det är det som är problemet… Men det är bara att slanta och det är jag rätt bra på vid det här laget så det är väl bara att köra på, innan pengarna tar slut :)

Phu, nu är det horizontalläge, i soffan med Beck, en kopp te och lite choklad! Gud vad skönt det är med soffa!!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu