Träningsläger

Aug 21
2010

I helgen är det träningsläger på programmet. I år är vi i Stockholm, närmare bestämt i Farstahallen. Vi brukar alltid åka till Eskilstuna men i år valde vi en budgetvariant för att så många som möjligt skulle kunna vara med. Vissa kan bara en dag och det är ju bättre än ingen dag… så jag tycker att det är ett bra beslut.

Dagens pass har bestått av teori men med praktisk genomgång och ett test – Harrys eller vad det nu hette. Kul test för att kolla smidighet, snabbhet och kondition. Alla körde och de flesta flera gånger för att förbättra sina tider. Vi blir verkligen taggade och sporrade av varandra att hela tiden försöka att bli lite bättre, lite smidigare och lite snabbare. Vi kommer att upprepa testet med jämna mellanrum bara för att följa upp vår utveckling.

Alla övningar och genomgångar på plan har varit superbra! Nu har vi massor att jobba på under säsongen och vi har en klar stategi som jag tror kommer att passa oss perfekt. Pass 1 och 2 var i hallen och pass 3 hemma hos lagledaren med lite mat och teoretisk genomgång och spelarsamtal, vilka blev i en öppen grupp. Det finns ingen anledning att inte alla får veta vad som sägs på samtalen, om det nu inte är av personlig karraktär såklart. Vi fick alla veta vilken/vilka positioner som kommer att bli aktuella för oss som var där. Jag blev center… inte så oväntat eftersom det är där jag har spelat de senaste säsongerna… men jag kan även komma att få spela back eller forward vilket känns kul.

Efter genomgången drog vi tillbaka till hallen, men inte för attInnebandy it is! spela  innebandy. Det blev en beachvollybollmatch. Rackarns vad kul det var. Vi fick faktiskt igång lite spel också! Gliringar och dräpande kommentarer haglade som det bara kan göra bland oss så det blev en hel del skratt också. Matchen blev otroligt jämn och 5:e set slutade 15-13, till oss!! Nu var ju vi fyra och de andra tre, vilket de hävdade var ett handikapp… hallå :)

Efter matchen hoppade vi i sjön! Det var säkert 20-21 grader, sååå himla skönt. Ett härligt avslut på en härlig dag!

I morgon startar vi kl 10 med ett Coopertest och sen blir det fokus på målvakterna!

Alla bilder ligger på Facebook!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu