Spadag

Jul 06
2010

17.00 började min härliga kväll! Massage i grannhuset. Helt otroligt, plötsligt har det dykt upp en jättemysig liten salong i grannhuset! Fantastisk massage, känner mig som en ny människa. Hon masserade lite annorlunda än vad jag varit med om tidigare och det känns toppen!

Sen drog jag vidare till syrran. För att buteljera vår flädersaft! Lite i flaska och resten frös jag in i burkar. Har fått tips om att man bara kan skeda ner lite i annat än vatten ;) Det ska vi testa! Hoppas nu att det blir lite sorbéaktigt och inte en stor isklump… då ligger jag illa till… men hur svårt kan det va? Jag skulle vattna också men… det började regna! Tjohoo så slapp jag det :)

Nästa anhalt var min väninna. Hon var helt ensam i kväll. 4 barn, man och hund var utflugna. Gissa om det var lungt över den kaffestunden. Vi kollade lite sjökort så nu vet jag exakt vart deras landställe ligger från sjösidan. Hoppas vi kommer dit i sommar.

Och så hem… städa hela lägenheten. Plocka, damma, dammsög och torka alla golv – det gav mig plusspoäng! Och så en tvättmaskin.

När lägenheten nu är städad,kläderna är rena så nu är det min tur. Började med manikyr, en härlig omgång med skrub, peeling, tvätt och handkräm. Och så lite nagellack på det – tjusigt värre!

Sitter nu som ett spöke, med vitt ansikte och sippar på lite flädersaft! Snart är det dags för mask nr 2 och 3 och sen… är jag vacker som en dag och redo för solen!

Hur svårt kan det va! Vardagslyx ger energi - så är det! Prova du med!

One Response to “Spadag”

  1. Chris says:

    Lät jätte mysigt.. Hoppas det var en kanon dag.. :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu