NU… är det sommar

Jul 03
2010

Jag drog till landet i morse… eller ja efter melodikrysset…

Här har det varit kring 25 grader vilket är helt perfekt jämfört med 27 i en lägenhet… Det är frisk, det är fräscht och det är helt ljuvligt. Det enda som är lite trist är att jag är ensam. Det är visserligen skönt men det hade varit kul med sällskap. Det är mycket lättare att få sällskap om man talar om för någon att man ska åka… och kanske till och med bjuda in… Det kommer i alla fall en kompis med sin systerdotter i morgon till lunch så det ska bli jättekul!

Jag har redan badat flera gånger… kan inte tro att det är sant att det är 20 grader, redan innan semestern har börjat. Kan inte påstå att det blev något träningspass men jag simmade i alla fall 200 m… Det blir lite mer i morgon!

I morgon kväll börjar den gemensamma försäsongen. Jag har som tur va redan börjat så det kommer inte att bli allt för djävligt även om jag tror och hoppas på att det kommer att bli jobbigt och att det ger mig lite mer energi. Jag behöver det! Jag behöver också semester… Jag känner hur skönt det är att bara vara… här på landet. Jag längtar också efter att komma ut på sjön igen. Men men det är bara att bita ihop. Hur svårt kan det va? Bara en vecka kvar sen är det min tur.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu