Intervallträning

Maj 31
2010

I min bokhylla har jag massor med träningsfilmer… vem är förvånad? Igår hittade jag en ”Bli en bättre löpare” med ett intervallprogram i Mp3 format! Det testade jag idag!

Det var 25 min så jag tänkte att jag joggar ner till Grimstaängen och kör runt den. Det blir väl ett varv eller så… Döm av min förvåning när det börjar med uppvärmning… ett helt varv. Jag var trött redan då… Men, sen började det… med indianhopp i 20 sek, jogga vanligt, spring så fort du kan 40 sek, jogga vanligt i flera set. Väldigt konstig att ”spring så fort du kan” kom varenda gång det var uppförsbacke…

Sen kom det… dynamiska hopp… Vad skjutton är det? Hur svårt kan det va? Jag hoppade på ett ben i taget och tyckte att det var ganska dynamiskt… Det visade sig att man skulle ha kollat igenom programmet innan man stack :) Jag tror det är jämfotahopp… hon sa på ”bandet” att man skulle svänga med armarna men ärligt, jag vet fortfarande inte… fast jag har kollat i programmet. Någon som vet?

I programmet skulle man jogga ner och till slut gå den sista biten men jag joggade på ytterligare 20 minuter och känner mig otroligt nöjd med det. Dessvärre blev det ingen styrka när jag kom hem men… det kan jag ta en annan dag!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu