Omorganisation

Maj 26
2010
    Det är tunga dagar… I morgon får vi se hela organogrammet. Med rutor och namn.

    Jag hoppas att vi också får lite tankar och ideér om hur de har tänkt och anledningen till att de tror att detta blir bättre. Jag håller visserligen med, det är en bättre struktur som det blir men eftersom man har gått ifrån den en gång undrar jag hur tankarna går.

    För min egen del så tror jag det kommer att bli mycket bättre. Jag kommer inte att behöva känna mig så splittrad. Jag kommer att kunna fokusera på ett område vilket känns jättbra. Stressnivån kommer att minska (hoppas jag) och jag hoppas och tror att vi kommer att kunna planera lite mer än en dag i förväg…

    Idag har dessutom den kollega som fick gå, kommit tillbaka. Helt otroligt men jätteroligt. Så vi kommer nog kunna ha ganska kul även i höst. För det blir ju inte roligar än man gör det :) Hur svårt kan det va? Lite mer frekventa AW så löser vi det mesta!

    Har varit ute en vända och sprungit och kört intervaller. Det känns verkligen jättebra i all stress. Det lättar krampen jag har haft i magen de senaste dagarna.

    Jag tränar inför Blodomloppet. Där fick man välja på 5 eller 10 km. Jag valde 10… hallå… hur tänkte jag där? Nästan alla andra valde 5… Men men jag kände mig väl stark när jag anmälde mig så nu får jag stå mitt kast :) Det ska nog gå bra. Det ska bli spännande och se vilken tid det blir. Om intervallerna har gett något. Sist jag sprang 10 km tog det 62 minuter… Jag har också anmält mig till Midnattsloppet… i en grupp som ska springa på 50 min… HUR tänkte jag där? Men, hur svårt kan det va? Det är väl bara att lägga benen på ryggen?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu