Nu börjar det…

Maj 24
2010

Nu har vi jobbiga dagar framför oss på jobbet…

Några har fått ”samtal” face-to-face eller via telefon. En kollega som hade face-to-face-samtal fick gå i morse. En av mina närmaste kollegor som är mammaledig fick ”samtalet” på eftermiddagen. Hon blev uppsagd. Det känns såå tråkigt. Jag hade verkligen sett fram emot att hon skulle komma tillbaka efter sommaren. Vi har haft så himla roligt ihop. Skrattat så mascaran har runnit så många gånger. Och det här är bara början. Det är så jobbigt att förlora så härliga kollegor. Men, jag kanske inte heller blir kvar och då förlorar jag hela bunten. Det är det som känns tyngst en dag som denna.

För att skingra tankarna stack jag ut och sprang. En bra vända med intervaller och skogsträning. Det är något jag ska köra mer av. Turer i skogen över stock och sten. Man måste ha bra kontroll och verkligen koncentrera sig på var man sätter fötterna. Nästa gång ska jag leta rätt på ett träd och köra lite chins. (Hänga i en gren och dra sig upp – det kommer se skitkul ut… i alla fall när jag ramlar ner…)

Sen blev det lite styrka. Nu har jag verkligen fastnat för sumomarklyft. Jag gillade dem inte alls från början men nu har jag insett hur bra de är och hur ett enda lyft tränar hela kroppen. Det känns mest i ryggen och det känns bra för ”linne-säsongen” :) Vickan klarade det så… Hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu