Förberedelser för resa till Madrid

Maj 11
2010

Packar, tvättar, styker och pular…

Drar iväg till Spanien, Madrid… hoppas jag… Askhelvetet kanske sätter käppar i hjulen för oss. Då kommer jag börja grina på riktigt :) Tänk om vinden bara kunde vända och dra bort eländet till i morgon… Hur svårt kan det va? Vi ska i och för sig inte åka förrän på torsdag morgon så vi har ytterligare en dag på oss… men det vore lite skönt om det var borta till i morgon. Nu verkar visserligen Madrids flygplats vara en av det som har vart öppen mest så jag håller alla tummarna för att det ska gå.

Jag packar i alla fall enligt plan. Det mesta är klart, ska bara ner i väskan. Då är det stora problemet vilken väska man ska ta… Alltid är det nåt :) Hur svårt kan det va, ta den som passar för kläderna och lite shopping… Den här gången åker vi i alla fall med SAS så man får ta med sig 20 kg. Det brukar annars vara standard att jag packar om vid incheckningen. Inte så ofta på utresan men på hemvägen har det nog hänt varenda gång. Har ingen känsla för vikt…

Och nu… ska jag iväg och spela badminton. Det var verkligen inte igår. Det ska bli jättekul men jag känner mig lite loj… men det blir nog bra. Jag ska i alla fall försöka att inte spela tennis-slag… det är lätt hänt när man inte spelat badminton på så länge… då slår jag med hela armen i stället för handleden…  Men jag vet ju om det så hur svårt kan det va?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu