Provträning nr 2

Apr 15
2010

Idag kändes det bättre

Jag kände mig mycket mindre nervös den här gången och så här i efterhand är väl inte det så konstigt? Å andra sidan hade jag en mycket mer laid-back inställning den här gången, och tänkte att det skulle bli den sista… 

Uppvärmningsrundan var ganska tung men träningen var precis som den tidigare fantastiskt bra. Det jobbigaste är att det inte är några vattenpauser… Jag undrar varför… Tjejerna sa att det blir lättare, att man är ovan i början och det kanske stämmer. Jag tror kanske att det är för att inte tappa tid som det inte är några vattenpauser. Vad vet jag. Jag får googla på det :)

Nu tvekar jag och tänker att det kanske inte är sista gången ändå. Jag  tror att jag ska gå den tredje och sista provträningsgången också :) Till saken hör också att tränaren frågade idag om vi skulle komma på tis/tors nästa vecka. Jag tror nog att vi platsar, alla tre men frågan är nu om jag vill göra den satsningen. I ett rätt ungt lag… det tål faktiskt att tänka på.

Det blir ett snack med tränaren efter nästa träningstillfälle, så får vi se. Det skulle ju kännas rätt jobbigt att höra att man inte platsar men så är det… jag har verkligen fattat hur gammal jag är… och det känns lite tungt att ev ha chansen att gå till ett så pass bra lag så sent i karriären… Vi får se hur det går :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu