Påsklov

Mar 29
2010

Åh vad jag älskar lov!

Inte bara för att jag får vara ledig ett par dagar men att alla barn är lediga och att deras föräldrar således inte trängs med mig på vägarna på mornarna! När det är lov av något slag tar det mig 10 min att åka till jobbet! Till skillnad från vanliga dagar då det tar runt 30 min. Billigare bli det inte :)

Det konstiga var att det var bara lite mindre trafik på vägen hem. Har de inte rest bort? Tar de bara sovmorgon? Är de i stan hela dan och åker ändå hem samtidigt som mig? Det hade jag inte räknat med :)

Det är verkligen en bra idé att kommunen har delat upp loven, så att några skolor har lov denna vecka och några nästa. Det ser ljust ut för trafiken och det blir sovmorgon hela veckan!! Tjohoo!!

Men jag ska också ha lite påsklov. I år är jag helt ledig (utan att ta semester) på Skärtorsdagen, vilket inte hör till vanligheten. Jag ska åka till Romme med syrran och hennes son. Det ska verkligen bli härligt att få spänna på sig pjäxorna igen. Vi åker tidigt på torsdag morgon så det är kanske dags att börja tvätta. Men jag är ju proffspackare så det behöver jag inte fundera på förrän på onsdag, men det kan ju vara bra om kläderna är torra då…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu