Sista matchen

Mar 28
2010

Då var den avklarad – känns skönt.

Vi kommer till samling kl 08.00 (07.00 enligt sommartiden). I vanlig ordning är det två som har hoppat av kvällen innan… Fa-an vad trött man blir på det.  Då är vi 9… Visst det var okristligt tidigt men klockan var lika mycket, eller lite, för oss andra. Och sommartid, hur svårt kan det va…. ställ fram utemöblerna  elller grillen eller vad du vill men ställ för i h…. inte tillbaka klockan… Det finns ett par informationskanaler att välja bland om man är osäker… Så var vi 8…

Ytterligare en var försenad, var tvungen att lämna av en man och ett barn på vårdcentralen men hon kom till start så det var lungt. Och det kan man ju verkligen inte haft med i beräkningen. Vi är bara otroligt glada över att hon kom, det hade inte varit konstigt om hon hade velat stanna hos sin dotter, om det var hon som var sjuk… det kan ha varit någon annan. Hörde något om en krasslig systerson också så det fanns fler vuxna i sällskapet som tur var.

Vår fd tränare och numera målvakt hade inte tänkt att spela, då hon nyligen har kommit tillbaka till träningen, men hon var snäll nog att sticka hem och hämta grejer, så hon ställde upp som utespelare. Så var vi 9 igen – Tack för det.

Jag tycker att vi stundtals glimmrade till men väldigt många gånger var det total katastrof. Vad hände? Hur svårt kan det va? Vi tappade markering, positioner, bollen, klubban… fanns det något mer tappade vi väl även det. Men jag tycker att vi höll i alla fall humöret uppe ganska bra. Några gick ner sig men jag tycker inte att det påverkade oss andra, eller i alla fall inte mig… Det hade kunnat sett mycket värre ut…. Been there, done that…

Nu är det träning som gäller. I år ska jag göra en riktigt bra försäsong. Jag ska vara sååå laddad när hösten kommer. Nu ska jag boka in PT’n igen för att köra explosivitet och snabbhet. Nu kan jag pyssla ordentligt med mitt xls-ark och statistik över träningen. Reps, puls, löpsträckor och vikter… Jag älskar att skriva in, fylla på och planera mina träningspass :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu