Vilken innebandy helg!

Mar 21
2010

Bara vinster!! Helt otroligt

Först slår Täby-Balrog i fredags! Kul. Sen slår Hässelby P95 Högalid på lördan.

Vidare slår (vi) Lövet-Sköndal, vad skjutton hände?

Helt plötsligt börjar vi spela innebandy. Vi passar, skjuter, gör ett grymt prower play och vi gör mål – härligt skott Monc! Vi vann med 4-2. Så in i bengen kul. Petronella gör sin första match, en mycket bra sådan – Härligt! Kim är tillbaka efter långt uppehåll i Eskilstuna och Martina, från Brasilien. Båda två dunkar in mål! Martina två och Kim ett.

Det blev ett väldigt spännande avslut. När det är ca 2 minuter kvar tar Sköndal time out. Då är vi beredda på att de kommer att ta ut målisen. Vilket de också gör. Sen händer något och en av de våra, jag tror det var Kattis, åker på en utvisning… DÅ var det 4 mot 6. Jag, Kim, Monc och Chris kliver in och gör vad vi ska, i alla fall nästan. Chris gör något, jag vet inte vad… så hon åker också ut… Då var vi bara 3… mot 6. AK gör ett grymt jobb i att styra Monc och mig så vi klarar den sista minuten utan baklängesmål. Så grymt skönt. Det är så här bra vi kan spela… varför gör vi inte alltid det?

Och Blomman var tillbaka på  bänken. Idag snackade och peppade hon så bra som hon gör när hon står i mål. Härligt att höra! Tack för stöd och hjälp och du, välkommen tillbaka.

Men det är inte slut på framgångarna!

Direkt efter matchen drog jag vidare till SL-hallarna i Midsommarkransen. Där var det Sportfixarturnering (3 mot 3) och jag hade lovat att spela med Agresso. Alla matcher spelades 1×13 min. Första matchen krossade vi Kukömuddrorna med 11-3. Vem kom på det namnet?? Andra matchen gick inte lika bra, vi förlorad mot Baylake med 7-3. Siffrorna speglar inte riktigt matchen men visst, det var stråt bättre än oss. Tredje matchen var mot Hökis, och där vann vi igen med 6-1. Vi som trodde att vi skulle spela tre matcher och sen åka hem…. Oh no. Då var det kvartsfinal och X-Lux fick känna på ett effektivt Agresso på frammarch. Vi vann även över dem. Så var det semi… CompIs stod för motståndet och vi hade klar respekt för dem innan matchen, de ligger tvåa i div 1 så, det är ett bra lag. Men vi lämnade den respekten på bänken och vann med 4-3. Så himla kul. Plötsligt står vi i final – vem hade trott det?

I finalen är åter igen Baylake  som står för motståndet och de är nog rätt övertygade om att vinna och tycker nog fortfarande att de är det bättre laget. Men det bättre laget gör fler mål än sina motståndare… Det stod 4-4 när matchen var slut så vi går vidare till sudden. Helt fantastiskt men jag lyckades peta in det sista målet på en nedtagning och volly, från pass av Martina så vinner vi hela turneringen. Med buckla, champange, choklad och biobiljetter lämnade vi hallen med ett stort smile denna söndag.

Agresso – Bettina, Karin, Helene, Martina coh Sophie, vilket härligt gäng ni är. Sån positiv engergi och hela tiden rätt inställning. Det är ingen slump att ni ligger i div 1 och att vi idag lyckades vinna turneringen. Det är ni värda, själv är jag bara glad över att jag får vara med!

Jag har haft dojjorna på mig i 6 timmar idag… nu är jag så trött i ryggen och benen Fötterna värker men det var det värt. Nu blir det ryggläge på spikmattan. Den här gången undrar jag inte Hur svårt kan det va? Jag vet hur det är, med vilja och kämparglöd går allt! Det har jag sett i två starka lag idag.

Tack vänner, för att ni har förgyllt min dag! Jag kommer somna med ett stort leende idag!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu